Insectivore - En kogebog med insekter - Muusmann Forlag

Insekter er en helt almindelig del af menuen i mange lande. Det er sjovt og udfordrende at sætte tænderne i en sprødstegt græshoppe vendt i krydderier, men det er også en meget nærende og proteinrig kilde, som vi kommer til at se meget mere til. Efterspørgslen på kød vokser, og produktionen af det slider hårdt på miljøet. Der er derfor brug for alternative proteinkilder, når vi skal tænke bæredygtighed ind i vores hverdag.



Det er meget nemt og ikke særlig energikrævende at dyrke insekter, og allerede i dag kan man få fødevaregodkendte insekter i Danmark. Udfordringen kommer, når de små kryb ligger på køkkenbordet og skal med i aftensmaden eller i festmenuen. Nogle insekter har ikke den store smag, men fungerer udelukkende som ‘fyld’ og næring i eksempelvis fars eller bagværk. Andre insekter, som fx myrer, har en markant citrussmag, som kan anvendes i retter, hvor citrongræs, grape og lime normalt ville indgå.

NameInsectivore - En kogebog med insekter
AuthorRasmus Leck Fischer & Flemming Gernyx
Pages150
Published2016
Edition1
Product typeNaturguider
LanguageDanish
ProductgroupAktive Guider
PublisherMuusmann Forlag
ISBN9788793314825
CoverHardback
Sku0008344
Dkr 249.95
+
forsendelse Forsendelse
fra 65,- kr.
Availability:Available

You will recive your order within 3-6 work days, unless otherwise specified.

You are more then welcome to call us if you have any questions.

You can return any item you have bought within 14 days, in both our physical shop or by sending it to us.

Nyheder (Se Alle)

x
Nordisk Korthandel bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring fra os selv og fra 3. parter. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies.
Læs mere om cookies, til hvilke formål og hvordan du tilbagekalder dit samtykke ved at slette cookies.