Nyheder fra Nordisk Korthandel

Her har du de seneste nyheder fra Nordisk Korthandel - med de seneste nyheder øverst!

 

Helt ny serie med egnskort over øer og regioner i Danmark

Nordisk Korthandel har her i 2023 netop lanceret en helt ny serie med egnskort over en række udvalgte byer, regioner og ikke mindst øer over hele Danmark.

De fleste kort er udgivet i målestoksforholdet 1:25.000, hvilket giver overblik over så mange detaljer i nærområdet, at kortene er oplagte til fx sommerhuse og fritidshuse. Dermed kan gæster hurtigt danne sig et overblik over, hvad de kan opleve i nærområdet til fods og på cykel.

Den nye serie med egnskort fra Nordisk Korthandel omfatter detaljerede kort over en række specielt udvalgte områder i Danmark, der især er populære ferie- og fritidsdestinationer.


Læs mere om de nye egnskort i denne nyhedsartikel
Klassiske julegave ideer i 2022, der aldrig går af mode

Der er bare visse julegave ideer, som igen og igen - og år efter år - tiltrækker sig ekstra opmærksomhed som julegaveideer. Vi kan kalde dem ”evergreen julegaver”, der hvert eneste år ligger klar og venter under juletræerne rundt om i Danmark – og som aldrig går af mode.

I nedenstående artikel har vi samlet 3 klassiske julegaver fra Nordisk Korthandel, som hvert eneste år omkring jul opnår bestseller status...


Læs artiklen om 3 af de mest populære julegave evergreens i Nordisk Korthandel...
Webinar: Florida og Sydstaterne - 10. november 2022 kl. 19.30

På dette webinar sætter vi fokus på Florida og de amerikanske sydstater, som er en oplagt kombinationsmulighed på fx en kør-selv-ferie i USA.

Vi har allieret os med Henrik Lange fra USA rejseportalen Highways-USA.com og medlemsklubben Highways-Academy.com, som både kender den amerikanske Atlanterhavskyst - i form af sydstater som North Carolina, South Carolina og Georgia. Men Henrik Lange har også et indgående kendskab til sydstater som Mississippi, Alabama, Tennessee og ikke mindst Louisiana, der bl.a. går under fællesbetegnelsen "The Deep South".

Fokus vil især være på historiske og musikalske oplevelser i de amerikanske sydstater. Men vi svinger også ned forbi Florida Keys med bl.a. Key West. Som altid vil boghandler Per Jacobsen fra Nordisk Korthandel også byde ind med inspiration til rejseguider og kort. Der vil denne aften naturligvis være fokus på rejseguider og specialkort til Florida og de amerikanske sydstater.


Læs mere om webinaret om Florida og Sydstaterne 10. november 2022 kl. 19.30

Webinaret er blevet afholdt. Du kan se en optagelse af webinaret på dette linkMød Nordisk Korthandel til rejsemesse 22. - 23. oktober 2022

Rejsemessen for Kvalitetsrejser er tilbage igen, og Nordisk Korthandel er naturligvis med på messen, så du kan få rejseinspiration til hele verden fra os i form af rejseguider og specialkort. Rejsemessen i København er en af Danmarks største rejsemesser, hvor du både kan møde en masse udstillere i messehallen og deltage i nogle af de mange rejseforedrag, der afholdes både lørdag og søndag.

Her i 2022 afholdes rejsemessen lørdag 22. oktober 2022 og søndag 23. oktober 2022 i Lokomotiv værkstedet, som ligger i Københavns Sydhavn. Du kan få 50 % rabat på din entre billet via et særligt link, som du finder i vores nyhedsartikel om rejsemessen - klik på linket nedenfor.


Få flere detaljer om Rejsemessen for KvalitetsrejserWebinar om Spanien 25. august 2022 kl. 19.30

Nordisk Korthandel genoptager her i løbet af sensommeren og efteråret det nye tiltag med webinarer, hvor vi sætter fokus på forskellige destination - og inviterer en rejseekspert ind, for at gøre os klogere på den på den pågældende destination.

Det første af efterårets webinarer afholdes torsdag den 25. august 2022 kl. 19.30, hvor vi har inviteret rejsejournalist, blogger og Spanien ekspert, Hanne Olsen fra rejsesitet Spain by Hanne, som vil tage os med til Spanien og give os en stribe rejsetips til Spanien i sensommeren og efteråret.


Læs mere om webinaret om Spanien den 25. august 2022 kl. 19.30

Webinaret er blevet afholdt. Du kan se en optagelse af webinaret på dette linkNye vægkort over Jylland, Fyn og Sjælland

Nordisk Korthandel har lanceret en ny serie af vægkort, hvor vi zoomer ind, på udvalgte regioner af Danmark. Disse nye regionskort over Danmark er velegnet til at blive ophængt på væggen til dekoration og som praktisk redskab til at få et hurtigt og detaljeret overblik over den danske geografi.

Dermed kan du nu få et vægkort over din foretrukne region af Danmark – hvad enten det Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland inkl. Fyn og øerne eller Sjælland inkl. Lolland-Falster, Møn og Bornholm. Vi har også udgivet et helt nyt vægkort, "kun" over Jylland og Fyn, hvor Danmark øst for Storebælt er udeladt.


Læs mere om Nordisk Korthandels nye vægkort over Danmark


 

3 x USA foredrag lørdag 27. august 2022 i Nordisk Korthandel

Kom til USA foredrag med rejsejournalist og forfatter Henrik Lange i Nordisk Korthandel - lørdag 27. august 2022 - og få inspiration til 3 regioner af USA, der repræsenterer tre meget forskellige sanseoplevelser i USA.

Hvert foredrag varer cirka 30 minutter - suppleret med en kort 10 minutters pause mellem hvert foredrag, så nye tilhørere kan få en plads til det efterfølgende USA foredrag. Der er gratis adgang, men begrænset plads, som kom i god tid! Første foredrag starter kl. 15.00!


Se programmet: USA foredrag lørdag 27. august 2022 i Nordisk KorthandelNye 2022 cykelkort til Jylland, Fyn og Bornholm

Nordisk Korthandel, Scanmaps kan her i maj 2022 præsentere 4 helt nye, dugfriske cykelkort til cykelferien i Danmark. De 4 opdaterede cykelkort byder på ajourførte informationer om alt lige fra nationale og regionale cykelruter, indkøbsmuligheder på cykelferien og cykelreparatører og sågar cykelvenlige vejkirker.

Blandt nyhederne på de dugfriske cykelkort er bl.a. den nye Herregårdscykelrute på Fyn, der er dukket op i det fynske landskab her i 2022, mens cykelkortet over Bornholm også er blevet udstyret med forslag til 5 vandreruter til dem, der vil kombinere cykelferien med lidt vandring.


Læs mere om Nordisk Korthandels nye cykelkort 2022
Gense Nordisk Korthandels webinarer fra 2022

Vi har nu afholdt det sidste af vores vinter og forårs webinarer her i 2022, hvor du bl.a. har kunne få tips og anbefalinger til cykelkort til cykelferien, og få anbefalinger til de mange forskellige kort der findes på markedet til fx kør-selv ferien ned gennem Europa.

Vi har også holdt et webinar, hvor vi præsenterede nogle af de mange forskellige rejseguider, du kan vælge mellem til din ferie eller kommende rejse.

Hvis du ikke var med direkte, kan du nu gense optagelserne af de forskellige webinarer. Vi har lagt optagelser op af alle 3 webinarer fra vinteren og foråret 2022.


Gense optagelserne af vores webinarer fra vinteren og foråret 2022
Sidste webinar inden sommerferien: Cykelferie og cykelkort

Torsdag den 28. april 2022 kl. 19.00 ruller forårets sidste webinar fra Nordisk Korthandel over skærmen, når vi sætter fokus på cykelferie og cykelkort.

Per Jacobsen fra Nordisk Korthandel vil på webinaret gennemgå det store udvalg af cykelkort til cykelferien, og komme med anbefalinger til de forskellige cykelkort, som du kan vælge imellem fra flere forskellige europæiske udgivere af cykelkort.

Men vi har også allieret os med Kristoffer fra Nordisk Korthandel, der står for det grafiske arbejde/ layout på Nordisk Korthandels egne cykelkort over Danmark. Kristoffer vil fortælle os lidt om Nordisk Korthandels nyeste cykelkort her i 2022 - og hvilke nye detaljer man kan glæde sig til på Nordisk Korthandels nye cykelkort over Danmark, der udkommer i starten af maj måned.

Du kan se en optagelse af webinaret om cykelkort ved at benytte dette link
Se Nordisk Korthandels nye webinarer om rejseguider og kortserier 2022

Nordisk Korthandel har i løbet af vinteren og foråret 2022 afholdt en række direkte webinarer, hvor Per Jacobsen fra Nordisk Korthandel gennemgår det store udvalg af bl.a. rejseguider og kortserier, som Nordisk Korthandel forhandler.

Hvis du ikke havde mulighed for at være med direkte - eller gerne vil gense webinarerne - så har vi nu lagt optagelser op af de webinarer, vi allerede har afholdt. Dem kan du finde på linket nedenfor.


Se optagelser af Nordisk Korthandels webinar serie om rejseguider og kortserier
Ny serie med webinarer om rejseguider, rejsebogs forlag og kort til aktiv ferie

Nu lancerer Nordisk Korthandel en nye serie af webinarer, hvor du som kunde kan blive meget klogere opå de mange forskellige serier af rejseguider, som de forskellige rejsebogs forlag har på markedet.

Målgruppen til de forskellige rejseguider er nemlig ret forskellige, så det er ikke ligegyldigt, om du køber en rejseguide fra Lonely Planet, Rough Guides, Insight Guides, Turen går til eller hvilket forlag, du nu har i tankerne.


Læs mere om vores nye webinar serie i 2022 om rejseguider og kort

 


Nordisk Korthandels webshop Scanmaps.dk fejrer 25-års jubilæum

Søndag den 19. december 2021 er det præcis 25 år siden, at Nordisk Korthandel – og dermed Scanmaps.dk – trykkede på online kontakten, og dermed som en af de første onlineforretninger i Danmark, lancerede butikkens første website på nettet, Scanmaps.dk

Et kvart århundrede er oceaner af tid, når det gælder internettet. Og mange af internettets pionerer, der var med i starten i 1990’erne, er for længst gået offline igen. Men Nordisk Korthandel og Scanmaps.dk er her stadig, selvom websitet naturligvis har ændret sig en del gennem tiden.

- Det fantastiske ved at gå online tilbage i 1996 var, at pludselig kunne kunderne se vores katalog med alle vores varer på nettet – og ikke kun i butikken eller i vores fysiske papirkatalog, fortæller direktør Kirsten Marie Ludvig, som tilbage i 1996 tog initiativet til at få Nordisk Korthandel og dermed Scanmaps.dk på nettet.

- Allerede den første dag, Scanmaps.dk var online, var der 3 kunder, der sendte os en mail og bestilte de første varer, der så blev sendt afsted med posten med et girokort til betaling. Der var en helt ny måde at handle og kommunikere med kunderne på, fortæller Kirsten Marie Ludvig.


Læs meget mere om Scanmaps.dk's 25-års jubilæum
Mød Nordisk Korthandel til rejsemesse 23. - 24. oktober 2021

Rejsemessen for Kvalitetsrejser er tilbage i København efter et års ufrivillig corona pause. Vi i Nordisk Korthandel glæder os til at støtte op om rejsemessen – og ikke mindst til at møde en masse rejselystne mennesker, når Bella Center i weekenden den 23. og 24. oktober 2021 danner rammen om Rejsemessen for Kvalitetsrejser.

Den populære rejsemesse er Københavns største rejsemesse, og messen plejer at tiltrække masser af rejselystne gæster fra hele Sjælland. Derfor er Nordisk Korthandel naturligvis med, så vi kan give de besøgende på rejsemessen mulighed for at få fingre i både rejseguider og specialkort til hele verden, som optakt og inspiration til jeres kommende ferie.

Frem til 2019 blev rejsemessen afholdt i Øksnehallen på Vesterbro. Men her i 2021 er messen rykket ud i Bella Center, hvor der er endnu bedre plads til de mange rejsearrangører, som bl.a. tæller rejsebureauer, flyselskaber, destinationsbureauer – og altså ikke mindst os i Nordisk Korthandel.


Få flere detaljer i denne nyhedsartikel
Besøg Nordisk Korthandel på Kulturnatten 15. oktober 2021

Nordisk Korthandel holder naturligvis længe åbnet, når Kulturnatten i København løber af stablen op til efterårsferien, fredag den 15. oktober 2021.

I anledningen af Kulturnatten holder vi butikken åbent helt frem til midnat kl. 24.00. Vi glæder os til at byde dig velkommen til at give dig et kig bag kulisserne i vores spændende maskinrum.

Nordisk Korthandel har en lang tradition for at deltage i Kulturnatten. Men det er første gang, at Nordisk Korthandel markerer Kulturnatten på vores nye adresse Ved Vesterport 4 – lige ved Vesterport Station. Kulturnatten blev jo aflyst i 2020 p.g.a. corona pandemien. Men nu er Kulturnatten heldigvis tilbage, og det står vi klar til at fejre – og vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor.


Få flere detaljer i denne nyhedsartikel
Mød Nordisk Korthandel på Esrum Kloster lørdag den 4. september 2021

Nordisk Korthandel er med, når Nordsjællands Vandrefestival for første gang afholdes og løber af stablen i den første uge i september.

Festivalen kulminerer lørdag den 4. september 2021 på Esrum Kloster, hvor Nordisk Korthandel deltager med en stor stand, hvor du kan købe vandreguider, vandrekort og andre bøger om aktive ferie. Der er åbent lørdag den 4. september 2021 fra kl. 10.00 til kl. 17.00.

Nordsjællands Vandrefestival er en ny festival, der hylder det at vandre, og festivalen er rammen om en række forskellige arrangementer, hvor omdrejningspunktet er at skabe nye fællesskaber omkring det at vandre samt at gøre deltagerne på festivalen klogere på videnskaben bag vandring.


Få flere detaljer i denne nyhedsartikel
Nye 2021 udgaver af Nordisk Korthandels cykelkort over Danmark

Nordisk Korthandel har for nylig udgivet tre opdaterede udgaver af vores populære serie med cykelkort over Danmark. Cykelkortserien over Danmark dækker hele Danmark på 8 forskellige kort, og her i juni 2021 udkom der opdaterede udgaver til Nordlige Sjælland, Sydlige Sjælland og Sydlige Jylland.

Ud over de 8 regionale cykelkort til Danmark har Nordisk Korthandel også netop udgivet en opdateret udgave af vores store cykelkort over hele Danmark, der også indeholder et cykelkort over København.

Få flere detaljer i denne nyhedsartikel


x
Nordisk Korthandel bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring fra os selv og fra 3. parter. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies.
Læs mere om cookies, til hvilke formål og hvordan du tilbagekalder dit samtykke ved at slette cookies.