Danmark kommunekort digital - Nordisk Korthandel

Køber har udelukkende ret til at anvende elektroniske kort i den periode og til det specifikke formål, der er aftalt med Nordisk Korthandel.Køber har ikke fortrydelsesret ved køb af elektroniske kort.


Ved at indgå denne aftale om køb af elektroniske kort, giver køber samtykke til, at køber ikke har fortrydelsesret for købet. Nordisk Korthandel er under ingen omstændigheder ansvarlig over for køber for følgeskader eller indirekte tab lidt som følge af fejl eller mangler i elektroniske kort, herunder – men ikke begrænset til – produktionsomkostninger, driftstab, avancetab eller andre indirekte tab.


Køber bedes venligst bekræfte, at køber er indforstået med, at ovenstående betingelser finder anvendelse for købet. Når Nordisk Korthandel har modtaget købers bekræftelse og betaling, sender vi link til det elektroniske kort.

Hent aftale her!
NavnDanmark kommunekort digital
Varenummer0937338
ForlagNordisk Korthandel
OmrådeAndet
VarekodeDigitale Kort
SprogDansk

Status:På lager

2.118,75 kr

Du kan læse e-bøger på din computer, tablet, iPad, smartphone, og andre e-bogslæsere. Klik her for at læse mere her om hvordan det virker og hvad du skal være opmærksom på.
Læs mere

Du modtager varen indenfor 2-4 arbejdsdage, medmindre der er tale om specialordre.

Du er altid velkommen til at ringe til os hvis du har spørgsmål til en vare.

Der er 14 dages fuld returret både i vores fysiske butik og på nettet.

Nyheder

x
Nordisk Korthandel bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookie- og privatlivspolitikken. Læs mere...