South Africa Handbook - Footprint Handbooks

Footprints guide til Sydafrika er særdeles velegnet til den, der ønsker at rejse rundt på egen hånd. Som en af de mest tekstrige rejseguider overhovedet giver den en lang række praktiske informationer vedr. transport, overnatning, seværdigheder, forskellige aktiviteter, kunst, kultur m.m.m. Den indeholder et miniatlas og en del andre gode kort samt flotte billeder.
NavnSouth Africa Handbook
ForfatterFrancisca Kellett & Lizzie Williams
VerdensdelAfrika
LandeSydafrika
Sider2012
Udgivet2009
Udgave11
ProdukttypeGuider
SprogEngelsk
VarekodeSydafrika
ForlagFootprint Handbooks
ISBN9781907263460
IndbindingPaperback
Varenummer0551062

Status:Kan skaffes

249,00 kr

Du modtager varen indenfor 2-4 arbejdsdage, medmindre der er tale om specialordre.

Du er altid velkommen til at ringe til os hvis du har spørgsmål til en vare.

Der er 14 dages fuld returret både i vores fysiske butik og på nettet.

Om serien:

Footprint Handbooks - Footprint
Footprint Handbooks I 1990'erne gennemgik det respekterede og gamle Trade and Travel Handbooks en forandring og blev til Footprint Handbooks. I størstedelen af de 20. århundrede var The Trade and Travel Handbook to the South Americas (nu South American Handbook; i 1999 blev den trykt i sin 75. udgave) bibelen for den uafhængige rejsende til det Sydamerikanske kontinent. De nye bøger har slidstærke paperback omslag og papiret, der bruges til siderne, er "bibelpapir", hvilket gør bøgerne kompakte. Interessant er det, at deres håndbøger til kontinenterne bliver revideret hvert år, hvilket i visse tilfælde gør dem til de mest up-to-date guide bøger, man kan få.

Nyheder

x
Nordisk Korthandel bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookie- og privatlivspolitikken. Læs mere...