Vietnam Handbook - Footprint Handbooks

Vietnam Håndbog af Footprint.

Dette vil du bl.a. vide mere om:
Frugtbare, curvaceous jord i øst, gennemsyret af kommunismen, infunderes med kapitalisme. De bedste seværdigheder. Mad egnet til guderne. Propaganda plakater og parfumeret pagoder. Hvor kan man sove, spise og drikke. Kompagne steder og guerilla skjulesteder. Bjerg vandring og kystområder tilbagetrækninger. Fuld farve kort. Tilbedelse af forfædre, hvaler og Winston Churchill.
- Og meget mere.
NavnVietnam Handbook
ForfatterDavid W Lloyd
VerdensdelAsien
LandeVietnam
Sider456
Udgivet2015
Udgave7
ProdukttypeGuider
SprogEngelsk
VarekodeVietnam
ForlagFootprint Handbooks
ISBN9781910120323
IndbindingPaperback
Varenummer0355020

Status:På lager

239,00 kr

Du modtager varen indenfor 2-4 arbejdsdage, medmindre der er tale om specialordre.

Du er altid velkommen til at ringe til os hvis du har spørgsmål til en vare.

Der er 14 dages fuld returret både i vores fysiske butik og på nettet.

Om serien:

Footprint Handbooks - Footprint
Footprint Handbooks I 1990'erne gennemgik det respekterede og gamle Trade and Travel Handbooks en forandring og blev til Footprint Handbooks. I størstedelen af de 20. århundrede var The Trade and Travel Handbook to the South Americas (nu South American Handbook; i 1999 blev den trykt i sin 75. udgave) bibelen for den uafhængige rejsende til det Sydamerikanske kontinent. De nye bøger har slidstærke paperback omslag og papiret, der bruges til siderne, er "bibelpapir", hvilket gør bøgerne kompakte. Interessant er det, at deres håndbøger til kontinenterne bliver revideret hvert år, hvilket i visse tilfælde gør dem til de mest up-to-date guide bøger, man kan få.

Nyheder

x
Nordisk Korthandel bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookie- og privatlivspolitikken. Læs mere...