Istanbul - Lonely Planet

Istanbul er en kulturel mosaik, en berusende blanding af de klassiske, topmoderne og detantikke - opdag den store interkontinentale by med Lonely Planet. Uanset om du ønsker at købe tæpper, beskue arkitektoniske skatte, fange en Bosphorus færge eller ryge vandpibe.denne stilfulde guide byder på alt hvad hjertet begærer af resturanter, hoteller og atraktioner for enhver smag.
indeholder en top 10 over de bedste attraktioner.
NavnIstanbul
ForfatterVirginia Maxwell
VerdensdelEuropa
LandeTyrkiet
Sider256
Udgivet2017
Udgave9
ProdukttypeByguider
SprogEngelsk
VarekodeTyrkiet
ForlagLonely Planet
ISBN9781786572288
IndbindingPaperback
Varenummer0311054

Status:Kan skaffes

199,00 kr

Du modtager varen indenfor 2-4 arbejdsdage, medmindre der er tale om specialordre.

Du er altid velkommen til at ringe til os hvis du har spørgsmål til en vare.

Der er 14 dages fuld returret både i vores fysiske butik og på nettet.

Om serien:

Lonely Planet - Travel Guidebooks
Disse guider er for folk den rejsende, der gerne vil have rig mulighed for at dykke ned i rejsemålets kultur og opleve alt hvad der tilbydes. For den eventyrlystne, der vil opleve de bedste seværdigheder og unikke lokale aktiviteter.

- Fyldestgørende informationer om destinationen med tusindvis af lister, anmeldelser i alle prisklasser og tips fra de lokale.
- Mulighed for at komme ind under huden på rejsemålet med indblik i historie, aktiviteter, mad, kultur, natteliv og meget mere.
- Inspirerende billeder, bedste oplevelser, designet til at slå op i baseret på de områder man finder mest interessant, og en "Need to know" sektion.
- Massere af bykort, selv over de mindre byer.
- Mange af guiderne er i farver hele vejen igennem og indeholder et kort, der kan foldes ud.

Forlaget har mange serier:
Country & Multi-Country Guide, Regional Guide, Shoestring Guide, City Guide, Best Of Guide, Make My Day Guide, Pocket Guide, Trips Guide, Activity Guide, Phrasebooks.

Nyheder

x
Nordisk Korthandel bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookie- og privatlivspolitikken. Læs mere...