Naturens spiselige frugter - Koustrup & Co

Naturen vrimler med spiselige frugter - især hen på sommeren og efteråret. Her præsenteres 23 forskellige frugter fra agern til tyttebær, der alle kan samles og bruges. Nogle er velkendte, andre er mere ukendte. En enkelt frugt, bukkehorn (gojibær) har længe været anset for giftig, men er nu frigivet til almindelig madbrug.

Det nye nordiske køkken har inspireret til atter at kende naturens planter og bruge dem i maden. Lige netop frugter er noget, vi alle kan være med til at samle, spise og konservere. Her finder du opskrifter på f.eks. agernsmåkager, enebærsennep, hasselnøddecreme, varm havtornsaft med krydderier, tjørnebærgele, abildkranse, mirabellechutney, tyttebærbollder, slåen-æblegele, skovjordbærmarengs m.m.

Forfatteren Bente Halkjær er hortonom og en ivrig samler af naturens frugter. Kirsten Tind står for de smukke og præcise tegninger, og Kira Brandt har leveret de skønne madfotos.
NavnNaturens spiselige frugter
ForfatterBente Halkjær
VerdensdelEuropa
LandeDanmark
Sider93
Udgivet2013
Udgave1
ProdukttypeNaturguider
SprogDansk
VarekodeAtlas
ForlagKoustrup & Co
ISBN9788791583247
IndbindingHardback
Varenummer0002653

Status:På lager

99,00 kr

Du modtager varen indenfor 2-4 arbejdsdage, medmindre der er tale om specialordre.

Du er altid velkommen til at ringe til os hvis du har spørgsmål til en vare.

Der er 14 dages fuld returret både i vores fysiske butik og på nettet.

Nyheder

x
Nordisk Korthandel bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookie- og privatlivspolitikken. Læs mere...