Sverige - Lantmæteriet Kartforlage

Et fysisk og meget detaljeret kort over Sverige. Dette kort er af svensk producent og har mange veje, jernbaner og stednavne på sig inkl. länsgrænser. Kortet giver et rigtig godt overblik og har rolige farver. Perfekt til sommerhuset mm.
Blade1
Størrelse
61.5 x 134 cm
NavnSverige
Varenummer0000023
Udgivet2013
OmrådeNorden
SprogDansk
Målestok1 : 1,2 mio.
ProdukttypeFysisk kort
LandeSverige
VerdensdelEuropa
VarekodeAA Planokort

Status:På lager

299,00 kr

Du modtager varen indenfor 2-4 arbejdsdage, medmindre der er tale om specialordre.

Du er altid velkommen til at ringe til os hvis du har spørgsmål til en vare.

Der er 14 dages fuld returret både i vores fysiske butik og på nettet.

Om serien:

Lantmæteriet Kartforlage - Vægkort
Lantmäteriet Vægkort Det statslige svenske kortforlag. Næsten hele Sverige er dækket af serien Terrängkartan (før Gröna kartan) i 1:50.000, og hele Sverige af serierne Vägkartan (før Blå kartan) i 1:100.000. Desuden findes serien Fjällkartan, som i skalaen 1:100.000 dækker fjeldområderne ind mod den norske grænse. Disse kort henvender sig til vandrere og skiløbere der er ude på de åbne vidder. På kortene er indtegnet sommer- og vinterruter, stier for vandrere, løjper for skiløbere, veje for snescootere samt hytter og shelters. Alle kortene leveres i plastiklommer. Forlaget udgiver desuden et vejatlas over Sverige i skalaen 1:250.000 for den sydlige og 1:400.000 for den nordlige del. Kortene er inddelt efter UTM-nettet.

Nyheder

x
Nordisk Korthandel bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookie- og privatlivspolitikken. Læs mere...