Canada - Politiken

Mærk Torontos puls i Chinatown og på Kensington Market. Nyd smukke Montreals franske bistroer og Quebecs brostensbelagte gader. Gå på opdagelse i Vancouver, hvor sofistikeret byliv indrammes af vild natur. Og kom helt ud i naturen med prærieliv, bjerge, vandfald og uendelige skove, hvor der bor bjørne og elge.

Guiden dækker storbyerne Vancouver, Toronto, Quebec og Montreal samt British Colombia, Calgary, Rocky Mountains, prærien omkring Winnipeg, Ontario og Østkysten.

NavnCanada
ForfatterBetty Frank Simonsen
VerdensdelNordamerika
LandeCanada
Sider192
Udgivet2013
Udgave6
ProdukttypeGuider
SprogDansk
VarekodeCanada
ForlagPolitiken
ISBN9788756799263
IndbindingPaperback
Varenummer0620014

Status:På lager

180,00 kr

Du modtager varen indenfor 2-4 arbejdsdage, medmindre der er tale om specialordre.

Du er altid velkommen til at ringe til os hvis du har spørgsmål til en vare.

Der er 14 dages fuld returret både i vores fysiske butik og på nettet.

Om serien:

Politiken - Turen går til
Politiken - Turen går til ... Igennem flere generationer den mest solgte og populære danske guidebog. Serien "Turen går til" dækker over 100 rejsemål i verden. Bøgerne nyskrives og revideres hyppigt, og informationerne er derfor aktuelle, lige så vel som sprog og stil er nutidig. Let og handy bog, fortællende i stilen og rig på billeder. Er fortrinlig som supplerende læsning for den interesserede turist på pakkerejse, såvel som til individuelle rejsende på kortvarige ture. Der er små hotellister samt omtale af kollektive transportmidler for områderne. Bagerst i bogen findes et lille afsnit med praktiske informationer. Serien er skrevet af danskere for danskere, så informationerne vil alle være aktuelle for os.

Nyheder

x
Nordisk Korthandel anvender cookies til at huske dine indstillinger og forbedre brugeroplevelsen på vores site. Læs mere...