Turistkort Danmark med Margueritruten + bykort - Nordisk Korthandel

Turistkort Danmark har som noget nyt den naturskønne Margueritrute indtegnet.

Margueritruten er en 3.600 km lang rute gennem det danske landskab, som blev åbnet i 1991 af Dronning Margrethe. Ruten går igennem naturskønne områder i Danmark, og på de fleste steder kan man cykle og vandre langs ruten. Den forløber i høj grad på de danske landeveje, og er derfor ikke den korteste eller hurtigste måde at komme fra A til B på, men er i stedet en opfordring til at besøge de mange seværdigheder, der findes i Danmark. Ruten går gennem det danske fastland og omfatter derfor ikke øer som Bornholm og Samsø. Hvis man vil væk fra fastlandet kan man på kortet finde informationer om færgeforbindelser, der afgår fra danske havne.

Margueritblomsten bruges som symbol, og findes på de vejskilte, der er placeret langs ruten, så man skal sørge for at følge disse skilte. I tilfældet af at man skal dreje, vises dette med en pil på skiltet.


Turistkort Danmark indeholder bl.a.: Hovedveje og motorveje med vejnumre, badestrande, campingpladser, seværdigheder samt færgeruter med rejsetider. Detaljerede bykort i målestok 1:15.000 over København, Odense, Aarhus og Aalborg med vejnavne.

Praktisk information på dansk, engelsk og tysk.

Kortet er i lommeformat og ligger i en plastiklomme.
NavnTuristkort Danmark med Margueritruten + bykort
ISBN9788779671225
LandeDanmark
Målestok1 : 500.000
Udgivet2017
SprogFlersproget
ProdukttypeKort
ForlagNordisk Korthandel
VerdensdelEuropa
VarekodeDanmark
Varenummer0251d85

Status:På lager

59,00 kr

Du modtager varen indenfor 2-4 arbejdsdage, medmindre der er tale om specialordre.

Du er altid velkommen til at ringe til os hvis du har spørgsmål til en vare.

Der er 14 dages fuld returret både i vores fysiske butik og på nettet.

Nyheder

x
Nordisk Korthandel anvender cookies til at huske dine indstillinger og forbedre brugeroplevelsen på vores site. Læs mere...