Kortoversigt

Norge-serien, topografiske kort / vandrekort 1:50.000

Norge-serien, topografiske kort / vandrekort
Landsdækkende kort serie til den korte eller lange vandretur.

Norge serien er en komplet landsdækkende kortserie i målestok 1:50.000, som er perfekte for korte eller lange vandreture. Serien består af 195 kort. Hvert kort dækker et område på 47 x 64 kilometer, og der er er 2 kilometers overlap mellem kortbladene.

Kortene bygger på de sidste opdatering af kortdata fra Kartverket og den del af kortene, som viser Sverige er data fra Lamtmäteriet. Alle norske navne på kortet er hentet fra Sentralt Stedsnavneregister.

Norges-serien er en moderne kortserie, hvor kortene er let at læse og indeholder e kendte kilometer ruterne. Koordinatsystemet EUREF 89 ( WGS 84) gør dem enkele at benytte i kombination med GPS-målfakturern. Alle kortene i Norge-serien er på slidstærkt materiale som tåler vand og er vanskelig er rive i stykker. Dette er kort til aktiv fritid. Disse kort er tilgængelig for Iphone (læs mere: www.norge-erien.no )

Serien dækker hele Norge.


Pris: 235,- kr.


Et eksempel på en kortforsideEt eksempel på et udsnit af kortetHvis du har problemer med at finde det rigtige kort er du altid velkommen til at kontakte os på post@scanmaps.dk

x
Nordisk Korthandel bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookie- og privatlivspolitikken. Læs mere...