Californien, Arizona, Nevada og Utah på 21 dage i motorhome - HighwaysUSA.com

Denne dag-for-dag rejseplan beskriver en anbefalet rejserute i motorhome/ autocamper over 21 dage gennem Californien, Arizona, Nevada og Utah ind gennem nationalparker og natur med start og afslutning i San Francisco. Dag-for-dag rejseplanen er udarbejdet af Henrik Lange, redaktør på Highways-USA.com, som selv flere gange har kørt rundt i det vestlige USA i motorhome.
I rejseplanen er der lagt vægt på nationalparker og naturoplevelser, mens byer som Las Vegas og Los Angeles er nedprioriteret, da rejseplanen netop er målrettet kør-selv ferie i motorhomes og autocampere.
Rejseretningen er "med uret" fra San Francisco via Yosemite og Sequoia/ Kings Canyon til Las Vegas, videre til Zion National Park og Bryce Canyon i Utah, videre til Antelope Canyon, Monument Valley og Grand Canyon i Arizona, ud på Route 66 i Arizona og ned via Joshua Tree National Park i Californien til Los Angeles og retur til San Francisco via Highway 1 op langs Stillehavskysten.
Rejseplanen indeholder dag-til-dag beskrivelser af store og små seværdigheder, attraktioner og oplevelser samt forslag til smukke ruter/ veje - med afsæt i de officielle vejnumre. Veje som ikke kan benyttes af store motorhomes p.g.a. skarpe sving, stejle stigninger, lave tunneler eller lignende, er fravalgt i rejseplanen. Relevante campingpladser inde i og tæt ved nationalparker og naturområder er omtalt under de enkelte dage i rejseplanen.
Henrik Lange er redaktør på Highways-USA.com, Danmarks største rejseportal om USA. Henrik er Danmarks eneste fuldtids professionelle rejsejournalist, der udelukkende beskæftiger sig med USA. Henrik deltager hvert år i USA's største fagrejsemesse, IPW og holder jævnligt foredrag over hele landet for rejsebureauer, biblioteker og virksomheder. Henrik blev i 2012 kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark.
NavnCalifornien, Arizona, Nevada og Utah på 21 dage i motorhome
ForfatterHenrik Lange
ISBN9788793518100
IndbindingIngen
VerdensdelNordamerika
ForlagHighwaysUSA.com
Varenummer0630f20
LandeUSA
Sider42
Udgivet2017
SprogDansk
VarekodeUSA
ProdukttypeDownloadlink Ebog
Udgave1

Status: På lager

248,00 kr

Du kan læse e-bøger på din computer, tablet, iPad, smartphone, og andre e-bogslæsere. Klik her for at læse mere her om hvordan det virker og hvad du skal være opmærksom på.
Læs mere

Du modtager varen indenfor 2-4 arbejdsdage, medmindre der er tale om specialordre.

Du er altid velkommen til at ringe til os hvis du har spørgsmål til en vare.

Der er 14 dages fuld returret både i vores fysiske butik og på nettet.

Nyheder

x
Nordisk Korthandel bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookie- og privatlivspolitikken. Læs mere...