Rocky Mountains inkl. Yellowstone og Grand Teton - HighwaysUSA.com

Colorado, South Dakota, Wyoming og Utah:
23 dages dag-for-dag rejseplan til Rocky Mountains
Beskrivelse:
Rejseplanen beskriver en anbefalet 23 dages dag-for-dag rejserute gennem Colorado, South Dakota, Wyoming og Utah ind gennem bl.a. nationalparker med start og slut i Denver, Colorado.
Rejseretningen er "mod uret" fra Denver via Black Hills i South Dakota, videre til Yellowstone og Grand Teton i Wyoming, videre via Salt Lake City i Utah til Arches og Canyonlands National Parks, videre til Mesa Verde National Park med indianerruiner i Colorado, og så gennem det bjergrige sydvestlige Colorado ad bl.a. Million Dollar Highway retur til Denver.
Rejseplanen indeholder dag-til-dag beskrivelser af store og små seværdigheder, attraktioner og oplevelser samt forslag til smukke landeveje mellem de større byer - med udgangspunkt i de officielle vejnumre og frakørsels-/ exitnumre langs motorvejene.
Dag-for-dag rejseplanen er layoutet som e-bog i pdf-format med artikler om byer, seværdigheder og oplevelser langs rejseruten hver dag inklusiv fotos og relevante links til yderligere information. E-bogen er senest opdateret i marts 2017.
Rejsejournalist Henrik Lange er redaktør på Highways-USA.com, Danmarks største rejseportal om USA. Henrik er Danmarks eneste fuldtids professionelle rejsejournalist, der udelukkende beskæftiger sig med USA. Henrik deltager hvert år i USA's største fagrejsemesse, IPW og holder jævnligt foredrag over hele landet for rejsebureauer, biblioteker og virksomheder. Henrik blev i 2012 kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark.
NavnRocky Mountains inkl. Yellowstone og Grand Teton
ForfatterHenrik Lange
ISBN9788793518056
IndbindingIngen
VerdensdelNordamerika
ForlagHighwaysUSA.com
Varenummer0630f11
LandeUSA
Sider95
Udgivet2019
SprogDansk
VarekodeUSA
ProdukttypeDownloadlink Ebog
Udgave2

Status: På lager

248,00 kr

Du kan læse e-bøger på din computer, tablet, iPad, smartphone, og andre e-bogslæsere. Klik her for at læse mere her om hvordan det virker og hvad du skal være opmærksom på.
Læs mere

Du modtager varen indenfor 2-4 arbejdsdage, medmindre der er tale om specialordre.

Du er altid velkommen til at ringe til os hvis du har spørgsmål til en vare.

Der er 14 dages fuld returret både i vores fysiske butik og på nettet.

Nyheder

x
Nordisk Korthandel bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookie- og privatlivspolitikken. Læs mere...