30 dages rejseplan til Californien, Arizona, Nevada og Utah - HighwaysUSA.com

Californien, Arizona, Nevada og Utah:
30 dages dag-for-dag rejseplan til det sydvestlige USA
Beskrivelse:
Rejseplanen beskriver en 30 dages dag-for-dag rejserute gennem Californien, Nevada, Utah og Arizona ind gennem byer og nationalparker med start og afslutning i San Francisco. Rejseretningen er "med uret" fra San Francisco via Yosemite og Death Valley til Las Vegas, videre til Zion National Park og Bryce Canyon i Utah, videre til bl.a. Antelope Canyon, Monument Valley og Grand Canyon i Arizona, ud på Route 66 i Arizona og ned via Joshua Tree National Park i Californien til San Diego, Los Angeles og op via Highway 1 langs Stillehavet retur til San Francisco.
Rejseplanen indeholder dag-til-dag beskrivelser af store og små seværdigheder, attraktioner og oplevelser samt forslag til smukke landeveje mellem de større byer - med udgangspunkt i de officielle vejnumre og frakørsels-/ exitnumre på motorvejene.
Dag-for-dag rejseplanen er layoutet som e-bog i pdf-format med artikler om byer, seværdigheder og oplevelser langs rejseruten hver dag inklusiv fotos og relevante links til yderligere information. E-bogen er blevet opdateret i marts 2017.
Rejsejournalist Henrik Lange er redaktør på Highways-USA.com, Danmarks største rejseportal om USA. Henrik er Danmarks eneste fuldtids professionelle rejsejournalist, der udelukkende beskæftiger sig med USA. Henrik deltager hvert år i USA's største fagrejsemesse, IPW og holder jævnligt foredrag over hele landet for rejsebureauer, biblioteker og virksomheder. Henrik blev i 2012 kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark.
Navn30 dages rejseplan til Californien, Arizona, Nevada og Utah
ForfatterHenrik Lange
ISBN9788793518032
IndbindingIngen
VerdensdelNordamerika
ForlagHighwaysUSA.com
Varenummer0630f10
LandeUSA
Sider36
Udgivet2017
SprogDansk
VarekodeUSA
ProdukttypeDownloadlink Ebog
Udgave1

Status: På lager

198,00 kr

Du kan læse e-bøger på din computer, tablet, iPad, smartphone, og andre e-bogslæsere. Klik her for at læse mere her om hvordan det virker og hvad du skal være opmærksom på.
Læs mere

Du modtager varen indenfor 2-4 arbejdsdage, medmindre der er tale om specialordre.

Du er altid velkommen til at ringe til os hvis du har spørgsmål til en vare.

Der er 14 dages fuld returret både i vores fysiske butik og på nettet.

Nyheder

x
Nordisk Korthandel bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookie- og privatlivspolitikken. Læs mere...