22 dages rejseplan til Californien, Grand Canyon og Las Vega - HighwaysUSA.com

Californien og sydvestlige USA:
22 dages dag-for-dag rejseplan til Californien, Grand Canyon og Las Vegas
Beskrivelse:
22 dages dag-for-dag rejseplan gennem Californien, ud til Grand Canyon, op i Utah, ned til Las Vegas, ud til San Francisco og retur til Los Angeles. Rejseretningen er "mod uret" fra Los Angeles via Joshua Tree og Route 66 til Grand Canyon, op til Bryce Canyon og Zion i Utah, ned til Las Vegas, videre gennem Death Valley til Yosemite, ud til San Francisco og ned ad Highway 1 langs Stillehavet retur til L.A.
Ruten er skræddersyet til familier med større børn, der vil opleve de klassiske attraktioner i Californien, Grand Canyon og Las Vegas, og som har tre uger til turen gennem det sydvestlige USA.
Rejseplanen indeholder dag-til-dag beskrivelser af store og små seværdigheder, forslag til smukke landeveje mellem de større byer samt attraktioner og oplevelser undervejs, som man typisk ikke selv ville finde eller opdage - med udgangspunkt i de officielle vejnumre og frakørsels-/ exitnumre på motorvejene.
Dag-for-dag rejseplanen er layoutet som e-bog i pdf-format med artikler om byer, seværdigheder og oplevelser langs rejseruten hver dag inklusiv fotos og relevante links til yderligere information. E-bogen er senest opdateret i marts 2017.
Rejsejournalist Henrik Lange er redaktør på Highways-USA.com, Danmarks største rejseportal om USA. Henrik er Danmarks eneste fuldtids professionelle rejsejournalist, der udelukkende beskæftiger sig med USA. Henrik deltager hvert år i USA's største fagrejsemesse, IPW og holder jævnligt foredrag over hele landet for rejsebureauer, biblioteker og virksomheder. Henrik blev i 2012 kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark.
Navn22 dages rejseplan til Californien, Grand Canyon og Las Vega
ForfatterHenrik Lange
ISBN9788793518049
IndbindingIngen
VerdensdelNordamerika
ForlagHighwaysUSA.com
Varenummer0630f09
LandeUSA
Sider30
Udgivet2019
SprogDansk
VarekodeUSA
ProdukttypeDownloadlink Ebog
Udgave2

Status: På lager

198,00 kr

Du kan læse e-bøger på din computer, tablet, iPad, smartphone, og andre e-bogslæsere. Klik her for at læse mere her om hvordan det virker og hvad du skal være opmærksom på.
Læs mere

Du modtager varen indenfor 2-4 arbejdsdage, medmindre der er tale om specialordre.

Du er altid velkommen til at ringe til os hvis du har spørgsmål til en vare.

Der er 14 dages fuld returret både i vores fysiske butik og på nettet.

Nyheder

x
Nordisk Korthandel bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookie- og privatlivspolitikken. Læs mere...