Lamington National Park - Hema Maps

Et omfattende kort for den populære nationalpark i Gold Coast baglandet. Koret indeholder detaljerede kort over Green Mountains og Binna Burra områderne. Komplet information om alle vandreture/stier i parken er farvekodet med beskrivelser, for at hjælpe brugeren med at vælge den rette sti. På bagsiden af kortet finder man camping tips, historien om Lamington og detaljer om flora og fauna komplet med flotte illustrationer.
NavnLamington National Park
ISBN9781865005218
LandeAustralien
Målestok1 : 25.000
Udgivet2009
SprogFlersproget
ProdukttypeKort
ForlagHema Maps
VerdensdelAustralien & Oceanien
VarekodeAustralien
Varenummer0400592

Status:Kan skaffes

98,00 kr

Du modtager varen indenfor 2-4 arbejdsdage, medmindre der er tale om specialordre.

Du er altid velkommen til at ringe til os hvis du har spørgsmål til en vare.

Der er 14 dages fuld returret både i vores fysiske butik og på nettet.

Om serien:

Hema Maps - National parks
Hema National Parks Et australsk forlag. Kortene koncentrerer sig navnligt om Australien, både hele landet, de enkelte delstater, regionale områder, nationalparker og bykort samt østaterne i Stillehavet. Endvidere udgives vejatlas over Australien og New Zealand. Som noget specielt udgives et kort over verden "upside down", hvor Australien ligger på Europas "normale" placering og det hele er vendt på hovedet.

Nyheder

x
Nordisk Korthandel bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookie- og privatlivspolitikken. Læs mere...