Universitetets Almanak Skriv- og Rejsekalender 2018 - Almanak Københavns Universitet

Københavns Universitets Skriv- og rejse kalender år 2018 Lige siden oprettelsen i 1479 har det været pålagt Københavns Universitet at udgive en almanak - og det har universitetet levet op til lige siden.
Med sine godt 500 år på bagen regnes Almanakken for at være den ældste publikation i Danmark, der stadig udgives hvert år.
Igen i år indeholder denne ”Schweizer kniv” på bogform et væld af faste oplysninger om bl.a.: Astronomi, farvandsafmærkninger og højvandstabel, stjernekort, mål og vægt, jagttabel plus et væld af andre nyttige standard oplysninger. Og så indeholder Almanakken naturligvis Danmarks nok mest detaljerede kalender med bl.a. dagens navn. solen og planeternes op- og nedgangstider samt deklination, månedens middeltemperatur og månens faser.
Udover det faste stof indeholder årets udgivelse også en række artikler, der hver især beskriver forskningsprojekter fra forskellige af universitetets forskningsområder.
NavnUniversitetets Almanak Skriv- og Rejsekalender 2018
Sider164
Udgivet2017
SprogDansk
VarekodeNotesbøger
ForlagAlmanak Københavns Universitet
ISBN9788799629565
IndbindingPaperback
Varenummer0021015

Status:På lager

169,95 kr

Du modtager varen indenfor 2-4 arbejdsdage, medmindre der er tale om specialordre.

Du er altid velkommen til at ringe til os hvis du har spørgsmål til en vare.

Der er 14 dages fuld returret både i vores fysiske butik og på nettet.

Nyheder

x
Nordisk Korthandel anvender cookies til at huske dine indstillinger og forbedre brugeroplevelsen på vores site. Læs mere...