Smagen af Rabarber - Koustrup & Co

Når de første spæde rabarber kommer op i april, er vinteren for alvor overstået, og længslen efter rabarberkompot, rabarberkage og -saft er stor. Hvem skulle tro, at en syrlig grønsag kan være så attraktiv?

Rabarber er lige så sure som citroner. Få smage har en så entydig syrlighed, og der findes over 70 forskellige sorter. Surhed og sødme klæder hinanden så godt, at smagen i mange retter løftes - også i det salte køkken.

Rabarbernes historie er interessant. I flere tusinde år kun brugt som lægeplante og i madhenseende en ganske ny plante i Danmark - først brugt i 1835.

Smagen af rabarber bringer 35 opskrifter på kager, saft, desserter og syltede lækkerier og giver ideer til at anvende rabarber til hovedretter, hvor netop det syrlige sætter prikken over i'et.

Forfatteren Inge Vaaben i firmaet Nielsen& Nielsen, dyrker økologiske rabarber og krydderurter og er bl.a. leverandør til Noma og Københavns Fødevarefællesskab. Hun er formand for Regional Madkultur Sjælland og har skrevet bogen "Mynte" i samarbejde med Jytte Doll Nielsen.

Carsten Lunding har bistået med opskrifter, madlavning og afsnittet om smag. Han er madarkitekt og har tidligere udgivet bøgerne "Smagsdommerne" samt "Smag til".
NavnSmagen af Rabarber
Varenummer0002667
ISBN9788793159273
ForlagKoustrup & Co
VerdensdelEuropa
LandeDanmark
VarekodeAtlas
SprogDansk
ProdukttypeNaturguider

Status:Kan skaffes

188,00 kr

Du modtager varen indenfor 2-4 arbejdsdage, medmindre der er tale om specialordre.

Du er altid velkommen til at ringe til os hvis du har spørgsmål til en vare.

Der er 14 dages fuld returret både i vores fysiske butik og på nettet.

Nyheder

x
Nordisk Korthandel bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookie- og privatlivspolitikken. Læs mere...