Smagen af Chili - Koustrup & Co

Denne bog er en inspirationskilde til at vælge rette chilisort og dosering i maden. Her er opskrifter på lækre og hotte retter, der omfatter alt fra hovedretter og desserter til salsaer, marmelade og harissa, hvor chilis aroma af f.eks. melon, citron, mango eller æble træder frem.

40 chilisorter, der afspejler mangfoldighed i smag, udseende og styrke er nøje udvalgt af Lene Tvedegaard, der gennem årene har afprøvet omkring 1000 sorter i et forsøg på af finde chilier, der kan noget særligt.

Hjemme i køkkenerne bliver der eksperimenteret med den sunde og smagsforstærkende chili som aldrig før. Men hvordan påvirker styrken vores krop, og kan verdens stærkeste chilisort overhovedet bruges i mad?

Lene Tvedegaard er agronom og ejer af Gartneri Toftegaard, som hvert år sælger i tusindvis af chiliplanter. Lene er også forfatter til "Den lille stærke om Chili" og "Krydderurter - Bogen for urteelskere".
Udgivet2014
Udgave1
ForfatterLene Tvedegaard
NavnSmagen af Chili
Varenummer0002662
ISBN9788793159006
ForlagKoustrup & Co
VerdensdelEuropa
LandeDanmark
VarekodeAtlas
SprogDansk
ProdukttypeNaturguider

Status:På lager

198,00 kr

Du modtager varen indenfor 2-4 arbejdsdage, medmindre der er tale om specialordre.

Du er altid velkommen til at ringe til os hvis du har spørgsmål til en vare.

Der er 14 dages fuld returret både i vores fysiske butik og på nettet.

Nyheder

x
Nordisk Korthandel bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookie- og privatlivspolitikken. Læs mere...