Det Periodiske System standard Tapet - Nordisk Korthandel

Det Periodiske System indeholder:
Grundstoffets navn, grundstoffets latinske navn, atomnummer, atomtegn, tilstand, elektronegativitet, opdagelses årstal, gruppenummer IUPAC (1989), gruppenummer IUPAC (1970), elektronkonfiguration, ionisationsenergi, smeltepunkt, kogepunkt, massefylde, oxidationstal, krystalsystem og atommasse.

Kortet holder de væsentlige informationer store og tydelige men har samtidig detaljerede informationer med mindre skrift hvis man kigger efter. Perfekt til situationer hvor man både vil have overblik og fordybelse.

De fire nye officielle grundstoffer (Ununtrium, Ununpnetium, Ununseptium, Ununoctium) er med på kortet.

Det Periodiske System fåes i en standard udgave eller en udvidet udgave.
Forskellen på de to udgaver er at i standard udgaven er atomerne inddelt i 3 kategorier, men i den udvidet udgave er de inddelt i 10 forskellige kategorier. Begge kort indeholder alle grundstoffer og alle de samme egenskaber og informationer om grundstofferne.
Størrelse
70 x 100 cm
NavnDet Periodiske System standard Tapet
Varenummer0000968
SprogDansk
VarekodeAA Planokort

Status:5-8 dage

430,00 kr

Billedstørrelse

Bredde x Højde i cm
 x  cm
Pris
kr

Når du ønsker mål til dit tapet, skal du være opmærksom på tapetet er lavet til at fylde hele væggen hvorpå det skal sidde. Eftersom kortene har forskellige forhold mellem højde og bredde, kan man komme ud for at selve kortet er mindre end det ønskede mål til tapetet. Når dette er tilfældet, vil der være hvidt tapet fra kortets kant ud til kanten af tapetet. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til dette eller har særlige ønsker om hvor den hvide kant skal placeres (top, bund, højre, venstre eller kortet skal centreres).

Du modtager varen indenfor 2-4 arbejdsdage, medmindre der er tale om specialordre.

Du er altid velkommen til at ringe til os hvis du har spørgsmål til en vare.

Der er 14 dages fuld returret både i vores fysiske butik og på nettet.

Om serien:

Nordisk Korthandel - Nordisk Korthandel

Nyheder

x
Nordisk Korthandel bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookie- og privatlivspolitikken. Læs mere...