Det Periodiske System udvidet Gulvlaminering - Nordisk Korthandel

Det Periodiske System indeholder:
Grundstoffets navn, grundstoffets latinske navn, atomnummer, atomtegn, tilstand, elektronegativitet, opdagelses årstal, gruppenummer IUPAC (1989), gruppenummer IUPAC (1970), elektronkonfiguration, ionisationsenergi, smeltepunkt, kogepunkt, massefylde, oxidationstal, krystalsystem og atommasse.

Kortet holder de væsentlige informationer store og tydelige men har samtidig detaljerede informationer med mindre skrift hvis man kigger efter. Perfekt til situationer hvor man både vil have overblik og fordybelse.

De fire nye officielle grundstoffer (Ununtrium, Ununpnetium, Ununseptium, Ununoctium) er med på kortet.

Det Periodiske System fåes i en standard udgave eller en udvidet udgave.
Forskellen på de to udgaver er at i standard udgaven er atomerne inddelt i 3 kategorier, men i den udvidet udgave er de inddelt i 10 forskellige kategorier. Begge kort indeholder alle grundstoffer og alle de samme egenskaber og informationer om grundstofferne.
Størrelse
70 x 100 cm
NavnDet Periodiske System udvidet Gulvlaminering
Varenummer0000964
SprogDansk
VarekodeAA Planokort

Status:5-8 dage

1.570,00 kr

Billedstørrelse

Bredde x Højde i cm
 x  cm
Pris
kr

Vi vil skalere kortbilledet, så det fylder gulvlamineringen i videst omfang. Det betyder, at såfremt du vælger et kortbillede der er smallere i bredden end højden, fx et kort over Danmark, til et bredt gulv, så vil der på lamineringen være et hvidt stykke på hver side af kortbilledet. Det omvendte forholder sig, hvis man vælger et bredt kortbillede (fx Verdenskortet) til et smalt gulv.


For spørgsmål om kortforholdet, kontakt vores kundeservice eller ring på 3338 2638.

Du modtager varen indenfor 2-4 arbejdsdage, medmindre der er tale om specialordre.

Du er altid velkommen til at ringe til os hvis du har spørgsmål til en vare.

Der er 14 dages fuld returret både i vores fysiske butik og på nettet.

Om serien:

Nordisk Korthandel - Nordisk Korthandel

Nyheder

x
Nordisk Korthandel bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookie- og privatlivspolitikken. Læs mere...