Californien & det vestlige USA - Politiken

Bogen dækker Californien med storbyer som San Francisco, Los Angeles og San Diego samt den storslåede natur langs Stillehavskysten og nationalparker som Yosemite, Redwood, Joshua Tree og Death Valley. Desuden stilles der skarpt på spillebyen Las Vegas og mange af de største oplevelser i staterne Arizona, New Mexico, Utah, Colorado, Wyoming, South Dakota, Washington og Oregon. Der gives indblik i historie, politik, kunst, kultur, mad og vin samt gives et billede af den amerikanske virkelighed og dagligdag. Bogen er rigt illustreret med fotos og kort.
NavnCalifornien & det vestlige USA
ForfatterPreben Hansen
VerdensdelNordamerika
LandeUSA
Sider240
Udgivet2016
Udgave3
ProdukttypeGuider
SprogDansk
VarekodeUSA
ForlagPolitiken
ISBN9788740001457
IndbindingPaperback
Varenummer0630008

Status:På lager

220,00 kr

Du modtager varen indenfor 2-4 arbejdsdage, medmindre der er tale om specialordre.

Du er altid velkommen til at ringe til os hvis du har spørgsmål til en vare.

Der er 14 dages fuld returret både i vores fysiske butik og på nettet.

Om serien:

Politiken - Turen går til
Politiken - Turen går til ... Igennem flere generationer den mest solgte og populære danske guidebog. Serien "Turen går til" dækker over 100 rejsemål i verden. Bøgerne nyskrives og revideres hyppigt, og informationerne er derfor aktuelle, lige så vel som sprog og stil er nutidig. Let og handy bog, fortællende i stilen og rig på billeder. Er fortrinlig som supplerende læsning for den interesserede turist på pakkerejse, såvel som til individuelle rejsende på kortvarige ture. Der er små hotellister samt omtale af kollektive transportmidler for områderne. Bagerst i bogen findes et lille afsnit med praktiske informationer. Serien er skrevet af danskere for danskere, så informationerne vil alle være aktuelle for os.

Nyheder

x
Nordisk Korthandel anvender cookies til at huske dine indstillinger og forbedre brugeroplevelsen på vores site. Læs mere...