Bali & Lombok - udsolgt (ny november 2017) - Politiken

Guiden dækker de indonesiske øer Bali og Lombok med Gili-øerne. En række tematiske baggrundsartikler går bag om dagliglivet på øerne og sætter fokus på politiske og kulturelle problemstillinger, kunst og kultur, mad og drikke, natur og geografi samt historie og vigtige årstal. Bogen er rigt illustreret med fotos og kort.
NavnBali & Lombok - udsolgt (ny november 2017)
ForfatterJens Erik Rasmussen
VerdensdelAsien
LandeIndonesien
Sider144
Udgivet2016
Udgave4
ProdukttypeGuider
SprogDansk
VarekodeIndonesien
ForlagPolitiken
ISBN9788740012460
IndbindingPaperback
Varenummer0359019

Status:Kan skaffes

180,00 kr

Du modtager varen indenfor 2-4 arbejdsdage, medmindre der er tale om specialordre.

Du er altid velkommen til at ringe til os hvis du har spørgsmål til en vare.

Der er 14 dages fuld returret både i vores fysiske butik og på nettet.

Om serien:

Politiken - Turen går til
Politiken - Turen går til ... Igennem flere generationer den mest solgte og populære danske guidebog. Serien "Turen går til" dækker over 100 rejsemål i verden. Bøgerne nyskrives og revideres hyppigt, og informationerne er derfor aktuelle, lige så vel som sprog og stil er nutidig. Let og handy bog, fortællende i stilen og rig på billeder. Er fortrinlig som supplerende læsning for den interesserede turist på pakkerejse, såvel som til individuelle rejsende på kortvarige ture. Der er små hotellister samt omtale af kollektive transportmidler for områderne. Bagerst i bogen findes et lille afsnit med praktiske informationer. Serien er skrevet af danskere for danskere, så informationerne vil alle være aktuelle for os.

Nyheder

x
Nordisk Korthandel anvender cookies til at huske dine indstillinger og forbedre brugeroplevelsen på vores site. Læs mere...