Midt i Aarhus - Frydenlund

Aarhus er Danmarks næststørste by, og den bærer stolt sin titel som "verdens mindste storby".

De seneste år har verden rigtig fået øjnene op for byen, og det er ikke så mærkeligt, for Aarhus har det hele. Den har et ungt og levende miljø med universitetspark og hippe gader, men den er også fuld af historie, for fortiden lever i de mange vikingetidslevn og i Den Gamle By. Det er en by i udvikling og en kulturby med internationalt berømmede museer og bibliotek. Og så har Aarhus musikfestivaler og og sit eget slot, et ikonisk rådhus, store sportsbegivenheder og flere nye bydele.

Midt i Aarhus handler om alt det og meget mere. Den er skrevet og fotograferet af to bysbørn, der kender Aarhus ud og ind, og som here deler ud af de store oplevelser og mange muligheder, der er at finde i smilets by.

Midt i Aarhus udkommer i anledning af, at Aarhus er europæisk kulturhovedstad i 2017. Tag bogen med i tasken eller inderlommen, næste gang du cykler eller går rundt i Aarhus, og se den by på ny.
NavnMidt i Aarhus
ForfatterTeddy Petersen
VerdensdelEuropa
LandeDanmark
Sider160
Udgivet2017
Udgave1
ProdukttypeByguider
SprogDansk
VarekodeDanmark
ForlagFrydenlund
ISBN9722171187786
IndbindingHardback
Varenummer0251b56

Status:På lager

129,00 kr

Du modtager varen indenfor 2-4 arbejdsdage, medmindre der er tale om specialordre.

Du er altid velkommen til at ringe til os hvis du har spørgsmål til en vare.

Der er 14 dages fuld returret både i vores fysiske butik og på nettet.

Nyheder

x
Nordisk Korthandel anvender cookies til at huske dine indstillinger og forbedre brugeroplevelsen på vores site. Læs mere...